Missing i2c Write Array VI? | Arduino Compatible Compiler for LabVIEW Discussions | Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Missing i2c Write Array VI?
May 4, 2016
7:22 pm
Avatar
scottj
Member
Forum Posts: 28
Member Since:
April 17, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

I have compiler version 1.0.0.21 which is current last time I checked.

The documentation references the i2c Write Array subVI, but I'm not finding it in the LabVIEW block diagram functions.  

What do I need to do to access this subVI?  

Many thanks in advance!

 

Screen-Shot-2016-05-04-at-12.18.07-PM.pngImage EnlargerScreen-Shot-2016-05-04-at-12.09.31-PM.pngImage Enlarger

May 4, 2016
7:28 pm
Avatar
scottj
Member
Forum Posts: 28
Member Since:
April 17, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline

Ach, never mind, figured out the i2C Write VI has multiple modes.  Dumb me.  

 

Stand down, then!

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 33

Currently Online:
4 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

John: 18

RTSLVU: 15

Dan6077: 11

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 80

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 2

Topics: 58

Posts: 289

Newest Members: Geraldkix, ThomasSoogs, Angelvor, AngelaMuh, Nsneilohone

Administrators: geadmin: 5, filipealtoe: 35, Steffan: 89