different result bewteen seqence and for loop code | Arduino Compatible Compiler for LabVIEW Discussions | Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
different result bewteen seqence and for loop code
September 17, 2015
7:16 am
Avatar
molio
Member
Forum Posts: 5
Member Since:
July 9, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

hi si
 I attach the snap screen of my code that read AI data from pin 0 to pin2.
Seqnece code can return correct data, but be replaced with for loop just return zero value.
Can anyone help me to clarity this question?

call-in-loop.jpgImage Enlarger

Attachments
September 17, 2015
3:00 pm
Avatar
Steffan
Admin
Forum Posts: 305
Member Since:
March 12, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Something seems to be going on with this auto-indexed tunnel for Strings.  We need to look into this.  For now can you move your Number to Decimal String conversion outside the for loop?  It will handle a numeric array input outside the loop and the auto-indexing should work for numeric datatypes.

September 18, 2015
3:28 am
Avatar
Steffan
Admin
Forum Posts: 305
Member Since:
March 12, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

FYI, we have confirmed this is an issue and have created Case 125 for this one.  It only applies to auto-indexed String output tunnels so the workaround mentioned above should work for you.  We will hopefully get this rolled into the next release, which will be available very soon.  Thank you for bringing this to our attention.

September 20, 2015
8:06 am
Avatar
molio
Member
Forum Posts: 5
Member Since:
July 9, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

It's great and thank for your reply!

September 22, 2015
3:50 am
Avatar
Steffan
Admin
Forum Posts: 305
Member Since:
March 12, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

FYI, version 1.0.0.19 has been released which resolves this issue and should be available for download on the LabVIEW Tools Network and VI Package Manager in the next few days.  See here for complete release notes.

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 33

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

John: 18

RTSLVU: 15

Dan6077: 11

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 80

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 2

Topics: 58

Posts: 289

Newest Members: Travlissah, viktorIcera, HowardClouG, Dianecet, Produktnaodchudzaniex

Administrators: geadmin: 5, filipealtoe: 35, Steffan: 89