compile error after porting library for stepper.h | Arduino Compatible Compiler for LabVIEW Discussions | Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
compile error after porting library for stepper.h
June 1, 2017
8:36 pm
Avatar
Bluegraf
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
June 1, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,
I tried to port the stepper.h library which ships with the Arduino IDE. Mostly to try out a simple example (also because I didn't find an existing example).
Followed the manual and hunted down a few early mistakes like wrong representations in the API VIs.

Now, when I'm compiling a test VI which only contains the "Stepper4Wires.vi" API-VI (which is a rather complicated one in that library) it compiles OK.
But if I add a "setSpeed.vi" API-VI to the test VI then I recieve the following error message:
temp:20: error: 'Node1239Out' was not declared in this scope
setSpeed(Node1239Out);
but the Parameter of setSpeed is not an OutParameter and I didn't declare it as one.

Is there anything obvious I can look after?

Forum Timezone: UTC 0

Most Users Ever Online: 33

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

John: 18

RTSLVU: 15

Dan6077: 11

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 80

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 2

Topics: 58

Posts: 289

Newest Members: Marielop, engladcub, AbbaLearilky, LeiylaWes, pavlik76Sed

Administrators: geadmin: 5, filipealtoe: 35, Steffan: 89